OUR MISSION

RAW Gym is een unieke en motiverende omgeving waar mensen doelgericht kunnen trainen, meer leren over voeding en gezondheid en zich comfortabel en zelfverzekerd voelen. Het is ons doel om iedereen te ondersteunen bij een duurzaam actieve lifestyle en aan te moedigen om de beste versie van zichzelf te creëren. Wij bieden innovatieve trainingsconcepten, professionele en inspirerende coaches en partners en een goed ingerichte ruimte met deskundige begeleiding en een goede sfeer.

OUR VALUES

OUR TEAM

Mark van BeuningenRockstar
Renate de HeusRockstar
Kim BastiaanseRockstar
Juliet WongRockstar
Kirshen GanpatRockstar
Jos ReemerFirestarter
Martijn van SchaikRockstar
Susanne GresnichRockstar
Sebastiaan van der WalRockstar
Hanneke van BallegooijBoss

ONZE LEDEN

“Stuk gaan, tegelijkertijd lol hebben en aan je doelen werken? Geen kans krijgen om excuses te verzinnen en een stok achter de deur nodig? Dan ben je aan het goede adres!”
– Senne de Wit

“Really awesome workouts are amazing! Bij RAW Gym weten ze wat ze doen en hebben alle aandacht voor je. Wanneer je een blessure hebt, kun je toch meedoen met de opties die ze je geven!”
– Carola Hendriks

“Variatie en enthousiasme zorgen dat ik telkens weer tot het uiterste ga en direct uitzie naar een volgende les. Ik ben zowel fysiek als mentaal weer beter in balans en heb mijn uitlaatklep gevonden!”
– Babette Boers

VRAAG DE GRATIS BROCHURE AAN MET MEER INFORMATIE